Kapitel 9

Det her kapitel handler om da vi købte vores første motorcykel, en Goldwing.

Den første var en 1100 som vi hentede i Tjæreborg ved Esbjerg

Vi var nede på Skat i Esbjerg og betale afgift på den for den var nok billigere i Jylland,

da vi holdt der nede kom der en mand som begyndte at spørge, om vi var medlem af Goldwing klubben og om vi vidste at her i Esbjerg var der en Mekaniker der var specialist i Goldwing

Vi kørte så med ham ned for at se hvem det var, han hed Claus.

Nå men der var jo lang vej hjem så vi vendte snuden mod Vindeby, nå ja, når vi var der så skulle der jo lige besøges en stofforretning, Birthe syr Patchwork, se lapsyning.dk nå men nu måtte vi hellere se at komme af sted.

Det var nu en hel anden måde der skulle holdes ferie på, så der skulle købes telt og kogegrej, soveposer, bord og stole og alt skulle bag på top boksen og i sidetaskerne og den første tur var til Jyllinge til Goldwing træf.

Men vi fik jo smag for det, så var der international træf på Fyn, i Vissenbjerg, se

https://www.youtube.com/watch?v=gs3umqgLci4&t=8s

 og der skulle vi jo også med, så vi kunne se hvad det var for noget.

,

 

Det var også der at det gik op for os at man måtte køre med Trailer efter en Goldwing så min næste opgave var at bygge en trailer til wingen

 se.

 https://youtu.be/wqMIeKBtMNQ

, Nå men videre, for der blev kørt til mange træf rundt om i Europa lige fra Italien til nord Sverige og Norge og ferietur til syd Frankrig samme sted vi var med Campingvognen. Turen gik først til Holland, men efter 3 dage i regnvejr hvor vi sad i teltet og blev vådere og vådere så blev der taget en beslutning om at køre videre til Frankrig, simpelthen at køre til det blev solskin, så Traileren blev kørt ind i teltet, og vi gik i gang med at pakke tøj og soveposer, borde og stole, tog derefter alt vores køretøj på, så skulle teltet pakkes, det kom i en sort skralde sæk oven på Traileren og så var det ellers af sted i regnvejr til Frankrig, men det blev ved med at regne, sidst på dagen blev vi så enige om at leje en hytte, da teltet var vådt. Vi fandt en by hvor der skulle være en Campingplads, men vi kunde ikke finde den, vi holdt så ved en grill for at spørge om vej og heldet var med os for ham der stod der inde havde også noget med Campingpladsen at gøre, så han viste vej og vi fik en hytte.

Næste dag kørte vi videre og nåede til Lyon så kom solen frem og så var der ca. 150 km til pladsen

 http://www.campinglaresidence.com/,

 

Vi kom til campingpladsen som dengang var ejet af en dansker, der var mange danske campister der kom med kommentarer om hvor vi kom fra, for da vi pakkede teltet ud løb der masser af vand ud af posen.