Kapitel 7

I sommeren 1994 sejlede vi til Kristiansand i Syd Norge. Efter turen til Kristiansand måtte vi se i øjnene at det var på tide at få en adresse for hidtil havde vores adresse været på Ledøje Smørum kommune, og årsagen var at Birthe blev syg og måtte på hospitalet i Kristiansand og de mente at hun skulle tage flyveren til Danmark og ikke sejle hjem, men vi måtte så sige at vi ikke har noget hjem i Danmark men bor på vores båd, vi sejlede så for motor hele vejen til Danmark. Efter den tur blev vi enige om at det var på tide at få fast bopæl på land igen, efter 10 år på vandet.

Men det blev da til flere ture, vi var i Polen og i Østtyskland året efter murens fald, det var en oplevelse at se et land der stadig væk havde huse og kirker som lå i ruiner efter krigen. Ude på vandet der var flere platforme med udkiksposter så de kunde holde øje med at der ikke var nogen der flygtede.

Nå, men til den faste adresse, så fandt vi et hus på Vest Lolland i en lille by Vindeby (det var i Dec.94 )  så gik vi i gang med renovering  nye vinduer og køkken og væge der blev fjernet, og en omgang med maling og tapetsering og nyt tag kom der også på.

Ja så fik vi fast grund under fødderne efter 10 år på vandet og det var 10 fantastiske år.

Den sidste tur i båden var til Polen og det blev et møg vejr da vi skulle sejle hjem, måtte gå i nødhavn i Polen og var lukket inde på en flådestation til stormen var ovre, der blev det besluttet at båden skulle sælges og det blev den.

Men vi skulle finde på noget nyt så vi købte en Campingvogn men efter 2 somre var det ikke os alligevel, og så begyndte vi at se på en Goldwing MC. og den første blev en 1100 CL

Vores første indkøb var en seng som var på taget af Granadaen den 31 December 1994 vi skulle holde Nytårsaften i vores hus

og det skal lige nævnes vi ejede ikke møbler så vi startede fra o

Et par foto fra det tidligere Østtyskland det var så forfaldent en kirke hvor der stadig var skudhuller og

 et hus som blev støttet af stolper

Kapitel 8