Kapitel 4

 

Læs indlægget (Soldat) som handler om en oplevelse i min soldater tid.

Og så blev vi forlovet den 5-01-1963 og så vidt jeg husker så røg Hansaen til forlovelsesringe, for med nu 35 kr. om ugen var der jo ikke råd til de store udskejelser.   

 

Så blev jeg hjemsendt fra militæret

og der skulle der jo tages nye beslutninger jeg fik arbejde hos et VVs. firma i Jonstrup som arbejdsmand jeg skulle hente varer hos grossisten og ellers hjælpe med alt forfaldende  arbejde. Jeg købte så en Fiat 600 fra 1959 og den blev brugt til at tage på Camping ture og vi lejede sommerhus i Løkken.

Jeg søgte også om at få en lejlighed og det lykkedes også at få en på

Lundebjerggårdsvej i Skovlunde, så jeg måtte sige til Birthe at nu skulle vi giftes for jeg har fået en lejlighed i Skovlunde det var en betingelse at vi skulle være gift for at få en lejlighed den gang, og det blev vi så i 1964 første Februar.

 

Første dag i den nye lejlighed og Birthe har fundet sin plads

Jeg fik nu arbejde på en farvefabrik hvor de lavede trykfarve og jeg skulle lave avisfarve, og jeg var ude for mange sære ting for det var en franskmand som ejede fabrikken sammen med hans søn og hver gang der var problemer så slog de over i Fransk og det var jo ikke et sprog jeg forstod, jeg skulle også vaske arbejdstøj og vaskemaskinen stod i fyrkælderen og engang hoppede slangen til vandet af så der var en halv meter vand i kælderen og det var selvfølgelig min skyld selv om det var smedene der havde monteret

og det var så dråben der fik mig til at søge et nyt arbejde.   

 

Kapitel 5